Activiteiten

Activiteiten


Jaarlijks worden vele activiteiten voor de bewoners van Het Kulturhus in Lienden georganiseerd. Deze lopen uiteen van handwerken tot zangavonden, kerstdiners en excursies. De daaraan verbonden kosten zoals materiaal, catering en transport worden geheel of gedeeltelijk gefinancierd door de Stichting.

De organisatie en uitvoering ligt in handen van het personeel  van Het Kulturhus (STMR-activiteitenbegeleiders) en vrijwilligers.

Een kleine greep uit de activiteiten die we voor 2020 hadden is hieronder weergegeven. Een agenda van de evenementen voor 2021 vind u elders op deze website. Deze is vanwege de coronapandemie erg beperkt. Wij hopen in 2022 weer vele activieiten te ondernemen met de bewoners van 't Kulturhus!

Jaarlijkse Zomer Fair

Een jaarmarkt met diverse kramen, brocante verkoop, een verloting, workshops en tal van andere activiteiten. De opbrengst komt geheel ten goed aan de Stichting.

Museumbezoek

Jaarlijks wordt een bezoek gebracht aan het Heemkundig Museum in Ommeren. Voor koffie en appelgebak wordt gezorgd.

Vader- en moederdag

Met Vaderdag en met Moederdag wordt er 's ochtend voor koffie met gebak gezorgd voor de  bewoners en hun familie. Ook ontvangen alle bewoners een presentje.

Kerstdiner

Met Kerst wordt er een feestelijk 5-gangendiner georganiseerd voor de bewoners en hun familie. De avond wordt muzikaal omlijst.

Avondvierdaagse

Ieder jaar lopen we met de bewoners de rolwandel tweedaagse. Zo mogelijk wandelend en anders per rolstoel.

Sinterklaasfeest

Rond 5 december wordt het Sinterklaasfeest gevierd met een echte Sint en Pieten. Familie is van harte welkom en alle bewoners ontvangen een cadeau.