Activiteiten

Activiteiten


Jaarlijks worden vele activiteiten voor de bewoners van Het Kulturhus in Lienden georganiseerd. Deze lopen uiteen van handwerken tot zangavonden, kerstdiners en excursies. De daaraan verbonden kosten zoals materiaal, catering en transport worden geheel of gedeeltelijk gefinancierd door de Stichting.

De organisatie en uitvoering ligt in handen van het personeel  van Het Kulturhus (Santé Partners) en vrijwilligers.

Een kleine greep uit de activiteiten die we voor de coronapandemie hadden is hieronder weergegeven. Een agenda van de evenementen voor 2022 vind u elders op deze website. Wij hopen dat we dat we weer een hoop activiteiten kunnen ondernemen met de bewoners dit jaar!!

Jaarlijkse Zomer Fair

Een jaarmarkt met diverse kramen, brocante verkoop, een verloting, workshops en tal van andere activiteiten. De opbrengst komt geheel ten goed aan de Stichting.

Vakantieweek

In de zomervakantie gaat iedere woning een dag naar de camping. We maken er samen met de bewoners een gezellige dag van en sluiten deze dag af met een BBQ.

Vader- en moederdag

De bewoners krijgen met Moederdag een heerlijk ontbijt aangeboden en met Vaderdag wordt er een BBQ georganiseerd voor de bewoners. Ook ontvangen de bewoners een presentje.

Kerstdiner

Met Kerst wordt er een feestelijk 5-gangendiner georganiseerd voor de bewoners en hun familie. De avond wordt muzikaal omlijst.

Avondtweedaagse

Ieder jaar lopen we met de bewoners de rolwandel tweedaagse. Zo mogelijk wandelend en anders per rolstoel.

Sinterklaasfeest

Rond 5 december wordt het Sinterklaasfeest gevierd met een echte Sint en Pieten. Familie is van harte welkom en alle bewoners ontvangen een cadeau.